U kunt nu heel voordelig uw betaalterminal inruilen. SEPAY biedt u de nieuwste modellen die jarenlang meegaan ✓ Zeer gebruiksvriendelijke betaalterminals ✓ Gecertificeerd en gegarandeerd veilig ✓ Het type betaalterminal dat u inruilt bepaalt de korting. ✓ Deze korting geldt óók als u al klant bent bij SEPAY.

Voordelen van inruilen & overstappen

Voor nieuwe SEPAY-klanten

Wanneer u bij ons een betaalterminal aanschaft, dan kan de waarde van uw huidige betaalterminal verrekend worden met de aanschaf van een nieuwe. U hoeft sowieso géén €49,- registratiekosten te betalen. Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte.

Voor bestaande SEPAY-klanten

Bent u al klant van SEPAY? Ook dan kunt u overstappen naar een nieuwe betaalterminal en profiteren van een mooie korting. Deze korting is afhankelijk van uw specifieke situatie. Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte.

Let op: u dient uw oude SEPAY-betaalterminal retour te sturen om aanspraak te maken op uw inruilkorting.

Betaalterminals van Sepay

Vraag direct uw inruilkorting aan

  • Wie is op dit moment uw leverancier van uw betaalterminal?
  • Zoekt u een mobiele of een vaste betaalterminal?
  • Wilt u uw nieuwe betaalterminal kopen of huren?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Mobiele betaalterminal kopen

Eenvoudig uw betaalterminal inruilen

De vaste en mobiele betaalterminals van SEPAY zijn erg eenvoudig in gebruik. Ze zijn razendsnel en bovendien uitgerust met de modernste technologieën. U hoeft alleen maar de betaalterminal aan te zetten om direct betalingen te kunnen ontvangen.

Up-to-date overzichten, snel bestellen

Als klant van SEPAY krijgt u gratis toegang tot uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY’-pagina. Daarmee kunt u op ieder gewenst ogenblik uw rapportages en transactie-overzichten inzien en downloaden. Bovendien kunt u ook snel extra accessoires, zoals bonrollen en autoladers bestellen.

SEPAY Betaalterminals zijn 100% veilig

100% veilig volgens de betaalvereniging

De betaalterminals van SEPAY en de bijbehorende transactiediensten zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de betaalvereniging. Zo weet u zeker dat al uw betalingen volgens de hoogste veiligheidsnormen worden uitgevoerd.