Extra diensten voor bij uw betaalterminal

SEPAY is al jarenlang de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. U kunt bij ons terecht voor het kopen, huren of kortetermijnhuur van mobiele en vaste betaalterminals. Daarnaast bieden we extra diensten aan om uw elektronische betaalverkeer zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen. Deze sluiten perfect aan op uw SEPAY betaalterminals, maar we bieden ook de mogelijkheid om een transactiedienst af te nemen, als u al een eigen betaalautomaat in huis heeft.

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn:

Abonnementsvormen

Abonnementsvormen

Bij SEPAY kunt u kiezen uit verschillende abonnementsvormen om uw klanten veilig en gemakkelijk te laten betalen. Welk abonnement u ook kiest, SEPAY regelt alles voor u! U hoeft zich dus niet druk meer te maken over aparte contracten bij banken of providers.

Lees verder
Transactiedienst

Transactiedienst

Zoekt u een betrouwbare en voordelige partner voor uw transactieverwerking? Of bent u niet tevreden van uw huidige transactie dient bij uw eigen bank? Kies dan voor een voordelig transactiecontract van SEPAY!
Lees verder

Creditcard Aanvaarding

Creditcard aanvaarding

Vanaf nu kunt u standaard Visa en MasterCard op de betaalterminals van SEPAY accepteren. De kosten hiervoor zijn vanaf 1,25% per transactie. Hierdoor wordt uw betaalterminal nóg veelzijdiger.

Lees verder