Vaste Betaalterminals met vooruitstrevende technologieën

Ervaar de snelheid van onze vaste betaalterminals. Onze betaalterminals zijn snel, contactloos, veilig en betrouwbaar. Ze zijn ideaal om elektronische betalingen te accepteren en bevatten vooruitstrevende technologieën, waaronder ondersteuning voor contactloos betalen en retourbetalingen. Alle automaten zijn direct geschikt voor Maestro en V-PAY-betalingen. Optioneel kunt u er bij uw inschrijving voor kiezen om ook creditcardbetalingen (Mastercard en Visa) te accepteren. De SEPAY betaalterminals voldoen aan alle veiligheidseisen van de Europese betaalautoriteiten (European Payment Council), dus u bent helemaal klaar voor de toekomst. Het enige wat u nodig heeft, is een bekabelde internetverbinding.

Veilig elektronisch betalen via uw vaste internetverbinding

Een vaste terminal van SEPAY werkt over een bekabelde internetverbinding. Snel elektronisch betalen is hierdoor gegarandeerd. U heeft géén speciaal abonnement bovenop uw huidige internetaansluiting nodig. Het bijhouden van uw administratie is heel eenvoudig. Via uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY‘-pagina kunt u altijd uw transactie-overzichten inzien, zodat u een goed beeld heeft van uw bedrijfsresultaat.

SEPAY Vast - rechtopstaand

Koop een vaste betaalterminal wanneer u maandelijks veel elektronische betaaltransacties heeft op een vaste plaats.

U kunt een vaste betaalterminal huren tegen een zeer gunstig tarief. Ideaal voor ondernemers en winkeliers.

U heeft tijdelijk een vaste betaalterminal nodig, maar u wilt wel dat alles goed geregeld is. Kies dan voor korte termijn huur.

vaste betaalterminal voor modezaken

Voor modezaken

Veilig en gemakkelijk betalen met een bankkaart. Ideaal voor modezaken en juweliers.

Direct bestellen

vaste betaalterminal voor delicatessenwinkels

Voor delicatessenwinkels

De vaste betaalterminal is zeer geschikt voor delicatessenwinkels, vanwege het betaalgemak.

Direct bestellen

vaste betaalterminal voor lunchrooms

Voor lunchrooms

Een prettige en veilige betaalervaring in uw winkel. Dat is mogelijk, dankzij SEPAY.

Direct bestellen

Veilig elektronisch betalen via uw vaste internetverbinding

De vaste betaalterminals van SEPAY werken over een bedrade internetverbinding. Snel elektronisch betalen is hierdoor gegarandeerd. U heeft bovendien géén speciale internetaansluiting nodig. Veilig elektronisch betalen staat bij SEPAY voorop. Onze vaste betaalterminals zijn gecertificeerd conform de laatste, door de betaalautoriteiten opgelegde, specificaties en zijn gegarandeerd veilig. Via uw persoonlijke ‘Mijn SEPAY’-pagina kunt u altijd uw transactie-overzichten inzien, zodat u een goed beeld heeft van uw bedrijfsresultaat.

Onze vaste betaalterminal ondersteunt:

Visa
Maestro
MasterCard
VPay

“De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de betaalterminals moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe betaalterminals naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

Vestia: Elaine van Koolwijk
Referentie SEPAY : Elaine van KoolwijkVestia

In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘Pay As You Pin’- abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een betaalapparaat nodig heeft.

Nana Pearl: Lisette Tuizinga
Lisette TuizengaNana Pearl

“Schuuring verbindt mensen. Wij leggen digitale netwerken aan in heel Nederland. Met tevredenheid werken onze monteurs met de mobiele betaalterminals van SEPAY. De betaaldiensten van SEPAY kenmerken we als veilig en betrouwbaar. Dankzij de hoge kwaliteit en flexibiliteit wordt er een grote bijdrage geleverd aan onze business. Zo kunnen wij de innovatieve kwaliteitsonderneming zijn die we willen zijn!”

Schuuring: Tom van Wijk
Tom van WijkSchuuring

“Ik ben zeer tevreden over jullie product en service. Ik ben al een aantal jaren klant bij jullie met mijn bedrijf KerkopKop en huur met enige regelmaat een betaalterminal als ik naar een beurs ga. Altijd is het apparaat op tijd en de afrekeningen vinden snel en correct plaats. Ook word ik altijd netjes te woord gestaan. Kortom, ik ben erg blij met jullie dienstverlening en wens jullie alle succes toe.”

KerkopKop: Loes van de Velde
Jeanet DoornbosKerkopKop