“De medewerkers van SEPAY hebben me goed geholpen toen ik de betaalterminals moest aanvragen. Bij het aanvragen van nieuwe betaalterminals naderhand hoefde ik niet meer de opdrachtformulieren zelf in te vullen maar hebben zij dit voor me gedaan. We zijn dan ook erg te spreken over de service en dienstverlening van SEPAY.”

Vestia: Elaine van Koolwijk
Referentie SEPAY : Elaine van KoolwijkVestia

In het verleden hebben we vaak een apparaat voor een paar dagen besteld. Deze werd altijd keurig bezorgd en opgehaald en de apparaten werkten zonder problemen. Recentelijk hebben we een ‘Pay As You Pin’- abonnement afgesloten. Dit is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet elke dag een betaalapparaat nodig heeft.

Nana Pearl: Lisette Tuizinga
Lisette TuizengaNana Pearl

“Schuuring verbindt mensen. Wij leggen digitale netwerken aan in heel Nederland. Met tevredenheid werken onze monteurs met de mobiele betaalterminals van SEPAY. De betaaldiensten van SEPAY kenmerken we als veilig en betrouwbaar. Dankzij de hoge kwaliteit en flexibiliteit wordt er een grote bijdrage geleverd aan onze business. Zo kunnen wij de innovatieve kwaliteitsonderneming zijn die we willen zijn!”

Schuuring: Tom van Wijk
Tom van WijkSchuuring

“Ik ben zeer tevreden over jullie product en service. Ik ben al een aantal jaren klant bij jullie met mijn bedrijf KerkopKop en huur met enige regelmaat een betaalterminal als ik naar een beurs ga. Altijd is het apparaat op tijd en de afrekeningen vinden snel en correct plaats. Ook word ik altijd netjes te woord gestaan. Kortom, ik ben erg blij met jullie dienstverlening en wens jullie alle succes toe.”

KerkopKop: Loes van de Velde
Jeanet DoornbosKerkopKop

Lees de referenties van andere SEPAY-klanten

SEPAY werkt continu aan een optimale dienstverlening. We doen er alles aan om een betrouwbare en solide partner te zijn voor onze klanten, zodat veilig en gemakkelijk elektronisch betalen overal in België mogelijk blijft. Met onze betaaloplossingen maken we het ondernemers eenvoudig om betalingen te accepteren, zonder dat aparte bankcontracten afgesloten hoeven te worden. U heeft slechts één aanspreekpunt – SEPAY – die u alle zorgen uit handen neemt. Uiteraard voldoen we daarbij aan de internationale eisen voor elektronisch betaalverkeer. Hierboven leest u wat enkele referenties van onze producten en onze dienstverlening vinden.

Samen werken aan de beste betaalervaring die in België mogelijk is!

Maar uw mening is net zo belangrijk voor ons. Help ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, door het formulier hieronder zo compleet mogelijk in te vullen. Wellicht ziet u uw beoordeling terug bij de referenties hierboven. Heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We nemen alle feedback zeer serieus en reageren binnen enkele werkdagen op uw bericht. Hartelijk dank voor uw feedback!