Altijd een betaaloplossing op maat, in welke sector dan ook

Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse sectoren, met uiteenlopende diensten. Wij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met de volledige verwerking van uw transacties, de beste betaalbeleving voor uw klanten en de slimste betaalautomaten op uw locatie(s).

Mobiele Betaalterminal Huren

Kledingwinkels

Een betrouwbare betaalterminal zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel afrekenen. Met een tevreden gevoel verlaten ze uw zaak en komen sneller bij u terug.

Betaalterminals voor Kappers en Hairstylisten

Kappers en stylisten

Of het nou gaat om hoge of lage bedragen die worden afgerekend: met de veilige betaalterminals van SEPAY kunnen klanten eenvoudig en snel betalen.

Terminals voor juweliers

Juweliers

Betaal altijd een vast – laag – bedrag per transactie, ongeacht het aankoopbedrag of de omzet. Ideaal voor ondernemingen als juweliers.

Mobiele betaalterminal kopen

Horeca-gelegenheden

Betalen uw gasten aan de bar of liever aan hun tafel op het terras? Stuurt u uw personeel graag zonder cash op pad? Dit kan allemaal met onze alles-in-één betaaloplossing.

Mobiele betaalterminal voor taxt's

Taxi’s en vervoersdiensten

Uw klanten willen hun reis snel vervolgen. Onderweg snel en eenvoudig betalen staat dus voorop. Daarnaast speelt de veiligheid voor uw chauffeurs een grote rol.

Ambulante handel

Steeds minder klanten hebben cash geld op zak. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. U kan heel gemakkelijk een betaalterminaal huren voor een korte of lange termijn.

Terminals op evenementen en beursen

Evenementen en beurzen

Als u tijdens een evenement of beurs een automaat nodig heeft, kunt u deze heel voordelig huren. Wanneer uw evenement is afgelopen, stuurt u de automaat weer terug.

Vaste Betaalterminal Huren

Brood- en banketbakkers

U wilt uw klanten een betrouwbare manier van betalen bieden? Dat kan. SEPAY biedt hoogwaardige producten voor een scherpe prijs.

Strandexploitanten

Elektronisch betalen kan overal in België. Ook op het strand, dankzij de goede dekking. Veilig betalen gegarandeerd.