Wie zijn we en wat doen we

SEPAY is de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland en België. We bestaan sinds 2005 en zijn als bedrijf door De Nederlandsche Bank in 2011 gecertificeerd als betaalinstelling. SEPAY bedient haar klanten met transactiediensten, debet- en credittransacties, het leasen, kopen of verhuren van zowel mobiele als vaste betaalterminals en het verzorgen van de volledige verwerking van deze transacties, inclusief de rapportages. Inmiddels verzorgen we voor meer dan 16.000 klanten al hun elektronische betalingsverkeer: Maaltijdcheques, V-PAY, Maestro- en creditcardbetalingen.

Bovendien heeft SEPAY onlangs een geheel nieuwe formule gelanceerd, PayAsYouPin, waarbij, naast een zeer laag vast maandtarief, alleen voor de betaalterminal betaald hoeft te worden als deze gebruikt wordt. Ideaal voor startende ondernemers die nog niet weten hoeveel betaaltransacties ze per maand zullen verwerken of voor ondernemers die maar een paar keer per maand / jaar een betaalterminal nodig hebben.

Onze missie

Het is onze missie om het betalingsverkeer van onze klanten te optimaliseren door het ontwikkelen en leveren van veilige, efficiënte en voordelige elektronische betaaldiensten in een totaaloplossing.

Voordelen

  • Betrouwbare en gecertificeerde betaalterminals

  • Kies uit ‘Kopen’, ‘Leasen’, ‘Huren’ of ‘PayAsYouPin’

  • Deskundige helpdesk voor service

  • Snelle verwerking van de transacties

  • De betaalterminals zijn eenvoudig te gebruiken

Contact met onze klantendienst

Op de pagina van onze klantendienst kunt u de actuele status zien van eventuele storingen aan de betaalterminals of aan het GPRS-netwerk. Is er geen storing bekend, maar ondervindt u desondanks hinder? Neem contact met ons op.

Betaalterminal kiezen