Actie: koop een pinautomaat met € 149,- korting

Met de SEPAY betaalautomaat wordt elektronisch betalen wel heel gemakkelijk. Snel en eenvoudig alles geregeld en voor u als strandexploitant nu ook nog eens extra voordelig. Als u een pinautomaat koopt bij SEPAY, ontvangt u € 100,- korting op de aanschafprijs. Een vaste pinautomaat kost u dan slechts € 329,-, een mobiele pinautomaat slechts € 535,-. Bovendien betaalt u geen registratiekosten t.w.v. € 49,-.

Heeft u al een pinautomaat en wilt u deze inruilen voor een aantrekkelijke korting? Kijk dan op onze speciale actiepagina: pinautomaat inruilen.

Uw korting:

Hoe werkt ’t?

Hieronder klikt u op ‘Een vaste pinautomaat bestellen’ of ‘Een mobiele pinautomaat bestellen’. De korting wordt automatisch verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen, is op te geven wat er op de rekening-afschriften en bankteksten moet komen te staan. Daarna selecteert u de knop ‘bestelling afronden’. Doorloop vervolgens het bestelproces. Alles ingevuld? Dan sturen we u binnen twee werkdagen de pinautomaat toe.

Actie: een pinautomaat 7 maanden huren voor € 500,-

Met de SEPAY betaalautomaat wordt elektronisch betalen wel heel gemakkelijk. Snel en eenvoudig alles geregeld en voor u als strandexploitant nu ook nog eens extra voordelig. Als u de pinautomaat zeven maanden huurt, betaalt u slechts € 500,- voor de gehele huurperiode. Daarbij heeft u de keuze uit betalen per transactie of een transactiebundel (vanaf € 0,05 per transactie). Normaal betaalt u € 0,18 per transactie als u de betaalautomaat huurt.

Uw korting:

Hoe werkt ’t?

Hieronder klikt u op ‘Uw pinautomaat huren’. U stuurt daarmee een e-mail naar de verkoopafdeling van SEPAY. Zij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw bestelling af te ronden. Ruim voor de start van het seizoen heeft u de pinautomaat dan in huis. U kunt daarna direct beginnen met pinnen!

Uw pinautomaat huren
SEPAY Betaalterminal voor taxi

De voordelen op een rij

  • Voordelig een pinautomaat kopen of huren

  • Maestro-, V-Pay en creditcard betalingen

  • Inclusief Contactloos Betalen

  • Inclusief 50 transacties per maand

  • Inclusief Service & Onderhoud